app voor ipadapp voor android     
 
DENK OM CONTRIBUTIE BETALING
 
Lager elftallentoernooi 17 mei
Selectie trainingen voor het seizoen '14/'15
1 mei laatste trainingen voor de jeugd

21 april competitie
vs

Aanvang: 14.30

 
 
19-04-14 The Gunners 1 - Halsteren (zat)1 (comp.)
21-04-14 MOC'17 1 - Halsteren 1 (comp.)
18-04-14 Vossenjacht klik hier voor meer info
24-04-14 Extra Algemene ledenvergadering

Webwinkel
Webwinkel
RKSV Halsteren

Nieuwsrubrieken


Halsteren doet het helemaal niet goed bij Jeka en verliest terecht

Thuis sterk spelend MOC is volgende zware uitwedstrijd voor gehavend Halsteren

Door de redactie

Halsteren – Een zeer fanatieke en hoog druk gevende tegenstander, een slecht veld maar vooral een slordig Halsteren. Dat laatste vooral was de reden van de terechte nederlaag bij Jeka. Want de aanval maakte geen al te beste indruk en ook verdedigend werd er te veel weggegeven. Het middenveld verzoop. Sommigen verloren het hoofd ook op de verkeerde momenten. Waar het begint en waarom? Dat mag het team zich deze week afvragen. Maar niet te lang, want maandag a.s wacht in Bergen op Zoom de derby tegen MOC’17 alweer. En op het eigen kunstgras speelt MOC natuurlijk het liefst, een heus thuisvoordeel. Eerder verloren er sterke ploegen als Jeka, Unitas en WSC.

Van de laatste 3 uitwedstrijden verloor Halsteren er dus 2, bij Unitas en Jeka. Hopelijk hebben de mannen van trainer Peter Maas daar nu van geleerd. Immers, wedstrijden in deze fase van de competitie staan volledig op zich. De belangen zijn voor beide elftallen hoog. Geheimen zijn er niet en de uitslag is onvoorspelbaar. Zoals ook al bleek op 1 december j.l., toen Halsteren-MOC 2-2 werd na een krankzinnig duel. Voor rust was Halsteren beter, maar na de thee was MOC duidelijk de bovenliggende ploeg in een overigens sportieve en aantrekkelijke broedertwist.

Bij Halsteren ontbreken Hage en Vervoort door opgelopen gele kaarten. Benieuwd wie hun vervangers zullen zijn; wie het ook zullen invullen: het zal stukken beter moeten dan in Breda. Daar stond geen echt team en dan red je het niet. ’t Zand wint zijn wedstrijden nu wel zeker na de 8-2 winst op BSC. De club uit Tilburg zal waarschijnlijk alles winnen, dus Halsteren weet wat hen te doen staat.

Het Bergse  MOC’17 staat bekend als een hechte mix tussen jong en oud, vooral ook gevaarlijk met veel snelheid voorin. Van Loenhout is duidelijk de spelbepaler.

Maandag 21 april, om 14.30uur is de aftrap.

Plaats van handeling: Sportpark Rozenoord

Lager elftallentoernooi 17 mei

Op zaterdag 17 mei is er weer het lagere elftallen toernooi. Er wordt gestart rond de klok van 16.00u en afhankelijk van het aantal deelnemers zal het toernooi rond 20.30 ten einde zijn.
Er wordt op een half veld 7 tegen 7 gespeeld.
Het toernooi is voor B en A jeugd, senioren en de dames.
 
Aansluitend is er een barbecue en wordt de avond afgesloten met een DJ Henkie . 
De kosten voor het toernooi incl barbecue bedragen €10,- p/p. U kunt zich als elftal bij de bar van onze kantine opgeven. Graag bij opgave direct betalen !!!!
Er staan al 9 teams op de lijst maar we willen er nog meer bij. Ook als er damesteams zich willen opgeven schroom niet . Bij genoeg deelname maken we een aparte damespoule.

Ook zijn we nog op zoek naar een aantal scheidsrechters voor dit evenement. Zij kunnen zich opgeven bij Anton Verweij.

Selectie trainingen voor het seizoen 2014-2015

Beste leden,
Ook dit jaar worden in de verschillende leeftijdsgroepen selectietrainingen georganiseerd. De selectietrainingen voor A- + B- + C- en D-jeugd zijn gepland op 13, 15, 20 en 22 mei Voor E- en F-jeugd zijn 14 en 21 mei gepland. Op deze site worden de exacte tijdstippen en wie hiervoor in aanmerking komen vermeld. Voor 1 mei wordt hier meer duidelijk ingegeven, gaarne site in de gaten houden.

Technische staf Jeugd


23 april laatste keeperstraining Rien Bakx

Op de woensdag 23 april zal de laatste keeperstraining door Rien Bakx worden gegeven.


Invoering volgende fase Digitaal wedstrijdformulier

In december berichte de KNVB dat de invoering van de volgende fase van het digitale wedstrijdformulier werd op geschort naar het volgende seizoen. Nu het systeem weer enigzins stabiel is, hebben de KNVB met Sportlink besloten om de volgende fases toch eerder te gaan invoeren. Hier onder vind je een schema hiervan.

Vanaf 3 mei B-categorie A-jeugd voor competitie- en bekerwedstrijden.

Uiteraard blijft het invoeren van deze fases gebeuren o.v.b. van de stabiliteit van het systeem. Mocht blijken dat deze door piek gebruik het systeem weer onstabiel maken, zal met het invoeren van de volgende fase worden gewacht.

Leiders en trainers zullen binnenkort de instructies ontvangen hoe zij met het digitale wedstrijdformulier dienen om te gaan.

Gewijzigd op: 7-4-14


Oude tijden gaan herleven bij RKSV HALSTEREN

Tijdens het Continental 7x7 35/45+ toernooi

Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten? Dat kan!  RKSV HALSTEREN is op vrijdagavond 16 mei gastheer van een Continental 7x7 35/45+ toernooi.  

Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB de 7x7 toernooien voor 35- en 45-plussers aan het einde van het seizoen. Het toernooi start na afloop van het reguliere voetbalseizoen en wel op vrijdagavond 16 mei. De winnaars van deze voorronden plaatsen zich voor de districtsfinale die een week later wordt gehouden bij vv Gilze te Gilze.

Rondvaart door de grachten
De landelijke finale is vervolgens op zaterdag 14 juni op het KNVB Sportcomplex in Zeist. Voor de teams die zich hiervoor weten te plaatsen, wordt een luxe spelersbus geregeld om met zoveel mogelijk supporters naar Zeist te komen. Het winnende team wint uiteindelijk een rondvaart door de grachten en gaat zo de Oranjehelden van 1988 achterna.

Kennismaken met de 7x7 voetbalvorm
Inschrijven is mogelijk tot 9 mei en kan digitaal via de website www.voetbal.nl/7tegen7. De voetballers hoeven geen lid te zijn van de KNVB om deel te nemen, de teams mogen bestaan uit buren, collega’s, vrienden, etc.. Voor verenigingen een uitgelezen kans om niet-leden enthousiast te maken voor het 7x7 35/45+ voetbal.

Kijk voor meer informatie en alle speellocaties op www.voetbal.nl/7tegen7.

Voor inlichtingen bij onze vereniging info@rksvhalsteren.nl of bij Henny van Herel 06-51830274.

 


24 april extra algemene ledenvergadering

Op 24 april zal er een extra algemene ledenvergadering plaats vinden. De Stichting zal in de deze bijeenkomst haar plannen bekend maken.

De bijeenkomst zal plaats vinden in de bestuurskamer van RKSV Halsteren en zal om 20.00uur aanvangen.


Contributiezaken
  • Voor die personen die een automatische incasso hebben verstrekt voor de inning van de contributie en die daarbij tevens hebben aangegeven in twee termijnen te willen betalen, delen wij mede dat de tweede helft aanstaande maandag 27-1-2014 zal worden afgeschreven van de bank- of girorekening.
  • Verder delen wij mede dat er nog vele leden zijn die in november 2013 een factuur hebben ontvangen voor de contributie 2013-2014. Helaas hebben een groot aantal nog niet voldaan aan de betalingsverplichting. Zij krijgen in week 4 een herinnering daarop verstrekt. Deze dient dan voldaan te zijn vóór 15 februari 2014. Indien dan de betaling nog niet is ontvangen, zullen wij genoodzaakt zijn om maatregelen te nemen. Deze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een verbod om te mogen deelnemen aan wedstrijden.
  • Laat het niet zover komen en voldoe aan je betalingsverplichting.
De Ledenadministratie.

Hoofdsponsoren


Stersponsoren