Afscheid Bruno Andrade wegens nieuwe functie bij Willem II

Aanvaller en smaakmaker Bruno Andrade maakte afgelopen zondag zijn rentree na vele weken absentie wegens een hamstringblessure. Het was helaas zijn laatste optreden in de zondagselectie van RKSV Halsteren. Andrade gaat een nieuwe trainersfunctie vervullen bij Willem II. Hij wordt hoofdtrainer van de Onder 21-selectie. Die functie valt niet te combineren met het voetballen op hoofdklasseniveau.

Na afloop tijdens de derde helft in ’t Ooievaarsnest, nam technisch manager Ron van Nijnatten (vanachter de bar!) het woord en vroeg Bruno Andrade er bij te komen. Na het nieuws van het vertrek nam Andrade zelf het woord en gaf aan het erg jammer te vinden RKSV Halsteren te moeten verlaten, maar anderzijds heel veel zin te hebben in de nieuwe functie bij Willem II.

Andrade werd door Van Nijnatten namens de hele club bedankt voor al het moois dat hij heeft laten zien in het veld. Hij was in korte tijd uitgegroeid tot de smaakmaker van het elftal en zal dan ook zeker gemist worden.

Ook vanaf deze plaats willen we Bruno heel hartelijk bedanken voor zijn bijdrage aan ons eerste zondagelftal. We hopen hem nog vaak als toeschouwer te mogen ontmoeten op ons sportpark. En we wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe functie bij Willem II.

Bruno, bedankt!