Assaad Bouw nieuwe sponsor

We zijn verheugd met Assaad Bouw als nieuwe sponsor van onze club.

Mogelijk dat het jullie al is opgevallen, omdat zij prominent aanwezig zijn op het schuine dak van de kantine.

Assaad Bouw heeft zich voor drie jaar verbonden aan onze vereniging. Naast de banners zijn zij ook zichtbaar op vaste boarding, op de containerbar en als shirtsponsor Zaterdag 1.

Assaad Bouw BV

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw BV is jaren actief in de provincie Zuid-Holland en omliggende provincies. U zal ons voornamelijk treffen bovenop hellende of platte daken. Daarnaast zult u ons vaak treffen in Amsterdam, Utrecht, Breda en omgevingen. Wij houden van ons werk en streven altijd naar het opleveren van geweldige projecten voor onze klanten. Hierbij staat adequate communicatie met klanten van begin tot eind centraal. Het realiseren van mooie projecten voor klanten gaat niet vanzelf. Hiervoor hanteren wij een aantal belangrijke waarden die wij graag met u delen.

1. Bedreven

Bij Assaad Bouw weten wij wat ├ęcht hard werken is. Bij ons kunt u er van op aan dat wij keihard aan de slag gaan om in uw behoeften te voorzien. Het netjes afronden van uw dakwerkzaamheden is bij ons erg belangrijk en dit doen wij snel en bekwaam.

2. Bekwaam

Dakdekkersbedrijf Assaad Bouw bestaat uit ervaren en professionele dakdekkers. Wij combineren onze kennis en kunde van het vak om projecten tot een goed eind te brengen. Alhoewel wij vertrouwen hebben in onze bekwaamheid, blijven wij leren om nog beter te worden.

3. Betaalbaar

Assaad Bouw vindt het belangrijk dat u een eerlijke prijs betaalt voor het geleverde werk. Wij streven altijd naar een mooie prijs-kwaliteit verhouding van onze werkzaamheden. Dit neemt niets weg van het feit dat wij hoogwaardige materiaal gebruiken en minimaal 5 jaar garantie bieden op alle werkzaamheden!