Bedrijfsbezoek BOVI salespromotion businessclub

Afgelopen woensdag 29 september zijn wij met leden van onze businessclub op bedrijfsbezoek geweest bij BOVI salespromotion in Oudenbosch.

Tijdens de rondleiding en presentatie hebben onze leden inzicht gekregen in de activiteiten van BOVI en is er tevens goed gezorgd voor de inwendige mens. Wij bedanken BOVI voor de gastvrijheid en een informatieve bijeenkomst.

Bedrijfsbeschrijving

Bovi levert trendy en innovatieve relatiegeschenken. Zij helpen u uw relaties aan u te binden. Met een goed gekozen relatiegeschenk of promotieartikel blijft u top-of-mind bij uw klanten en laat u zien wie u bent en waar u voor staat. Ze denken met u mee over het artikel dat het beste bij u past. Omdat ze continu op zoek zijn naar nieuwe trends en slimme innovaties vindt u bij hen altijd de meest actuele collectie relatiegeschenken en give-aways.