Breng nog snel je stem uit op Zaterdag 7!

De actie voor de Wedstrijd Van Je Leven loopt nog maar enkele dagen. Tot 6 mei kan je stemmen op Halsteren 7 om hen naar het Olympisch Stadion in Amsterdam te loodsen voor een wedstrijd tegen de oud-profvoetballers van FC De Rebellen, die live wordt uitgezonden op ESPN.

De afgelopen weken zijn veel ludieke acties opgezet om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Maar er zijn echt heel veel stemmen nodig om de verkiezing te kunnen winnen. Breng daarom nog snel je stem uit via bijgaand QR code (zorg dat je minimaal 18 jaar oud bent en je hoeft geen vinkjes te zetten op de stempagina) en wie weet… speelt Halsteren 7 op vrijdag 27 mei de wedstrijd van hun leven in het Olympisch Stadion!

Oh ja, wist je trouwens dat je door te stemmen een nieuwe OPPO telefoon kunt winnen?