Businessclub brengt bezoek aan SMS Metaal en Pompen Service

De businessclub van RKSV Halsteren, het zakelijk netwerk van meer dan 100 sponsoren, organiseert diverse events om dit netwerk van sponsoren de gelegenheid te bieden te ontmoeten en inspireren.

Op donderdag 24 november 2022 staat ons volgende businessevent op het programma. Die dag bieden we de leden van de businessclub een bedrijfsbezoek aan SMS Metaal & Pompen Service B.V. in Roosendaal (Spectrum 65, 4706 NM) aan.

Het programma voor dit bedrijfsbezoek ziet er als volgt uit:

• 17.00 uur – Inloop / ontvangst door sponsorcommissie
  • 17.30 uur – Welkom door directeur/eigenaar Ron van Nijnatten van SMS Metaal & Pompen Service
  • 18.00 uur – Gastspreker Marjolein Brocatus

Titel: “Stop met verkopen, start met verleiden.”

Stop met jezelf verkopen maar begin met verleiden zodat je zakelijk onweerstaanbaar bent. Zakelijk verleiden is het maken van échte verbindingen, zodat opdrachten je gegund worden en je met iedereen en altijd contact kunt leggen. Dat wat je geeft krijg je terug. Dus geef verbinding; krijg verbinding. Je krijgt in deze presentatie een kijk in de wereld van Zakelijk Verleiden. Als jij authentiek jezelf bent en dit op de juiste wijze kan overbrengen vertaalt dit zich uiteindelijk in resultaat: meer zakelijk succes!

• 19.00 uur – Einde presentatie
  • 19.15 uur – Netwerkborrel met heerlijke winterkost (culinair verantwoorde stamppotjes en meer….)
  • 21.00 uur – Einde bedrijfsbezoek

Aanmelden

Businessclubleden kunnen zich aanmelden voor dit event via een email aan businessclub@rksvhalsteren.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam en het aantal personen dat zal deelnemen. Graag ontvangen we de aanmelding uiterlijk maandag 21 november a.s..

We hopen op een grote opkomst en een inspirerend bedrijfsbezoek!