Busreis RKZVC – Halsteren

De supportersbus naar de wedstrijd RKZVC – Halsteren op zondag 26 september vertrekt om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij sportpark De Beek.

Wil je ook mee?

In de bus is plek voor maximaal 20 supporters om mee te reizen naar de uitwedstrijden. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per wedstrijd. Wil je in princpe iedere uitwedstrijd mee, dan is een passpartout aantrekkelijk. Je betaalt dan voor 10 uitwedstrijden (naar Baronie en Moerse Boys gaat geen bus) geen € 100,00, maar slechts € 70,00. Je kunt (uitsluitend contant) betalen in de bus. Heb je interesse om mee te gaan, stuur dan even een aanmeldingsbericht naar info@rksvhalsteren.nl, zodat we met je aanwezigheid rekening kunnen houden. En voor de bus geldt: vol = vol.