Club van 100

In 2026 viert RKSV Halsteren haar 100-jarig bestaan. Om hier een groots festijn van te kunnen maken richten we de club van 100 op. Als lid van de club sponsor je via een jaarlijkse bijdrage van €100,- voor de komende drie jaar het aankomende feest en “vereeuwig” je jezelf samen met ons. Dit kan als persoon, bedrijf of team/groep.

Jullie maken het knalfeest mogelijk! Een viering die we niet zomaar aan ons voorbij mogen laten gaan.

Wat krijg je hiervoor terug?

Wij zijn natuurlijk verheugd als jij je steentje wenst bij te dragen. Daar krijg je dan ook wat voor terug:

• Vermelding op het digitale Club van 100 bord in de kantine
  • Vermelding op het digitale Club van 100 bord op de site
  • “Vereeuwigde” vermelding in de berichtgeving rondom de eeuwviering
  • Mogelijkheid tot bijwonen van een jaarlijkse informatiesessie waarin we terugkoppelen hoe we ervoor staan en wat de plannen zijn (in het geval van een groep, afvaardiging van één contacpersoon)
  • Eervolle vermelding op de feestavond zelf
  • 10 consumptiemunten op de feestavond
  • Onze eeuwige dank!

Meld je nu aan!

Wanneer je jezelf aanmeldt, dan ga je akkoord met de voorwaarden zoals vermeld onder het formulier.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Voorwaarden

• Deelname aan de Club van 100 is mogelijk voor zowel individuen, bedrijven alsook groepen
    • De financiële bijdrage bedraagt jaarlijks een vast geldbedrag van € 100,– (honderd euro) per seizoen (van 1 juli t/m 30 juni)
    • Begin juli wordt er een betaalverzoek gestuurd per mail naar de contactpersoon