Coronamaatregelen start seizoen

Yes, we mogen weer! En toch dienen we voorlopig nog even ons gezond verstand te gebruiken als het gaat om Corona. Samen zorgen we ervoor dat we er een mooi seizoen van kunnen maken.

Een samenvatting van de punten zoals we die hanteren bij de start van het seizoen:

• Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.
  • Horeca/ kantine: horeca, en dus ook sportkantines, mogen tot middernacht open. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.
  • Kleed- en doucheruimtes: deze mogen sinds zaterdag 5 juni weer gebruikt worden.

Medio september zal de overheid gaan overwegen of de 1,5 meter samenleving kan worden losgelaten.