Coronaregels vanaf zaterdag 25 september

A.s. zaterdag wijzigen de coronamaatregelen. De verplichte 1,5 metermaatregel vervalt. Hiervoor komt de controle op een coronatoegangsbewijs in de plaats. Welke regels gelden nu a.s. zaterdag op sportpark De Beek?

Net als bij horeca zijn ook wij nu wettelijk verplicht het coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar), samen met een legitimatiebewijs, bij de ingang van de kantine te controleren. Dit is niet van toepassing voor het terras buiten en in de kleedkamers, bestuurskamer en andere locaties in de clubgebouwen.

Voor de controle op het coronatoegangsbewijs zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. Zij zullen volgens een rooster de controle bij de ingang van de kantine doen. De contactpersoon hiervoor is Patrick Koek, secretaris@rksvhalsteren.nl. We gaan ervan uit dat dit tijdelijk is en we vanuit de gemeente middelen krijgen om de controle-activiteiten uit te besteden. Tot die tijd moeten we dit met eigen vrijwilligers oplossen.

Wij vragen je medewerking bij het bovenstaande, maar ook bij je bezoek aan andere verenigingen. Daar zijn ook de (nieuwe) coronaregels van toepassing, mogelijk dien je daar vanaf a.s. zaterdag ook een coronatoegangsbewijs te laten zien. Ga niet in discussie, dat heeft op geen enkele wijze zin, maar hou je ook buiten het veld aan de coronaspelregels die nu gelden.

Namens het bestuur van RKSV Halsteren,

Patrick Koek, secretaris