Cursus pupillenscheidsrechter/spelleider

Beste O13-, O14-, O15-, O16- of O17-speler,  heb jij het ook in je om de volgende Bjorn Kuijpers te worden?

We gaan op korte termijn een cursus organiseren die daar de ideale opstap voor is. Op een speelse wijze maak je kennis met het leiden van O8-, O9-, O10- en O11-pupillenwedstrijden. Maar ook als je een pupillenteam traint kan deze cursus nuttig voor je zijn. Extra informatie opvragen of aanmelden kan via pupillen.scheidsrechterzaken@rksvhalsteren.nl.

Scheidsrechters komen we altijd tekort, dus we kunnen jullie hulp goed gebruiken!

Dit soort activiteiten worden vaak ook tot stage gerekend op je school. Vraag na of dit mogelijk voldoet. Zo ja, dan werk je aan school en help je de club: twee vliegen in één klap.