FIFA 22 event vrijdag 21 januari

Op vrijdag 21 januari van 18:00 – 21:00 organiseren we het FIFA 22 event van WePlay Esports voor onze jeugdleden t/m JO19. Wie wordt de esporter van RKSV Halsteren?

Opzet

Eventmanagers begeleiden het event en bouwen de set-up. Er wordt gespeeld op PlayStations 4 met 32” tv’s in professionele gamecases. De eventmanager legt de deelnemers uit hoe het event verloopt.

Wat zijn de regels?

Als eerste worden de poulewedstrijden gespeeld. De eventmanager houdt de uitslagen bij via de iPad, terwijl de deelnemers hun wedstrijden op hun telefoon of op de schermen ter plekke zien tegen wie ze spelen. We spelen in poules van vier, waarbij iedereen tenminste drie wedstrijden speelt. Na de poulefase plaatsen de beste spelers zich voor de knock-outfase. Afhankelijk van het aantal deelnemers bepalen we hoeveel spelers er doorgaan. De afvallers kunnen vrij spelen op de PlayStations die niet in gebruik zijn. Ten slotte vindt de finale plaats. Wie wordt de esporter van RKSV Halsteren? Direct na de finale vindt de prijsuitreiking plaats. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een certificaat.

Deelname is alleen mogelijk op basis van inschrijving. Schrijf je hier in.