Ger Musters nieuwe assistent Zondag 1

Met ingang van aankomend seizoen 22/23 zal Ger Musters het stokje overnemen van Peter Pijpers als assistent-trainer bij de Zondag 1.

Welkom Ger Musters

Met Ger halen we waardevolle ervaring in huis. Als voetballer kwam hij in actie voor onder andere NAC en hoofdklassers Rood-Wit en TSC. Zijn trainerscarrière liegt er ook niet om met hoofdtrainerschappen bij teams als de beloften van RBC en hoofdklassers Internos en Baronie. Ger maakt dit seizoen af bij de hoofdmacht van MOC waar hij na drie seizoenen afzwaait om de overstap naar Halsteren te maken.

Ger: ‘Erwin (de Nijs) en ik kennen elkaar al langer vanuit de tijd dat we beiden actief waren bij RBC. Erwin heeft mij gepolst of ik interesse had om hem te komen assisteren. Na een prettig en positief gesprek met Ron (van Nijnatten) was ik snel om’.

Peter Pijpers bedankt

Na zeven trouwe jaren kiest Peter ervoor om zijn functie na dit seizoen neer te leggen. De tijdsbesteding die de functie vraagt is voor hem niet langer te combineren met privé. Er zijn gesprekken gaande om Peter wellicht in een andere vorm voor de club te behouden.

Peter: ‘Ik heb het altijd enorm naar de zin gehad bij club en de spelersgroep. De club zit toch in het hart’.