Geslaagde wijnproeverij businessclub RKSV Halsteren

Op donderdag 20 oktober jl. vond in ’t Ooievaarsnest een wijnproeverij plaats voor leden van de businessclub van RKSV Halsteren. De proeverij werd op voortreffelijke wijze verzorgd door Wijnkoperij Keeris uit Dordrecht.

Eigenaar Rutger Keeris licht toe: “Op dit moment bied ik een bewuste selectie exclusieve Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen aan. Met trots kan ik vermelden dat ik deze wijnen als enige aanbied op de Nederlandse markt. Regelmatig reis ik naar het buitenland om nieuwe pareltjes te ontdekken en contacten te onderhouden.”

Naast het aanbieden van de wijnen, geeft Rutger graag advies over wijn & spijscombinaties. Daarnaast worden er  -zoals bij RKSV Halsteren – regelmatig wijnproeverijen georganiseerd.

“Ook bent u bij Wijnkoperij Keeris op het juiste adres als u opzoek bent naar relatiegeschenken. In verschillende thema’s en prijsklassen stel ik graag een mooi pakket voor u samen,” aldus Rutger.

De deelnemers van de wijnproeverij kregen in totaal tien verschillende Italiaanse wijnen aangeboden, zowel witte en rode.

Speciaal voor dit event was NAC-trainer Robert Molenaar naar Halsteren gekomen. Hij werd tussen het proeven door geïnterviewd door Ron van Nijnatten en kreeg scherpe vragen voorgeschoteld vanuit het aandachtige publiek.

De businessclub kan terugkijken op een geslaagd event. Het volgende businessevent staat al weer voor de deur: een bedrijfsbezoek op donderdag 24 november a.s. aan SMS Metaal & Pompen Service in Roosendaal met gastspreker Marjolein Brocatus. De leden van de businessclub ontvangen hiervoor op korte termijn de uitnodiging.

(fotocredits: Iris Photoshoots)