Gezocht: vrijwilligers bestuursdienst zaterdag

Gezocht: vrijwilligers die op zaterdag zaken in goede banen leiden!

Voor de zaterdagen zoeken we versterking voor onze “bestuursdienst”.

Tussen 8:00 en 18:00 uur is er een lid van de vereniging of ouder van een van de leden aanwezig in de bestuurskamer.

Wat doe je zoal binnen zo’n dagdeel

• Ontvangst van de scheidsrechters en eventueel de tegenstander die zich in de bestuurskamer meldt.
  • Verder zet hij of zij koffie en serveert deze aan de scheidsrechters en eventueel anderen.
  • Betrokkene moet ook handelend kunnen optreden in geval er calamiteiten zijn. Zoals 112 bellen als er een ziekenwagen nodig is.
  • Indien er andere calamiteiten zich voordoen maakt betrokkene daar een kort verslag van.
  • Ook de telefoon over de wedstrijden van die dag moet betrokkene opnemen en afhandelen.

Geef je op via vrijwilliger@rksvhalsteren.nl of bel met Wilbert de Jongh, 06-86 83 89 63