Gezond en sportief 2022 start met hervatting jeugdtraining

Allereerst wensen wij via deze weg alle leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en alle anderen die de club een warm hart toedragen een gezond, gelukkig en sportief 2022!

Doordat de nieuwjaarsreceptie geen doorgang kan vinden is er spijtig genoeg geen mogelijkheid om gezamenlijk het glas te heffen. In hart en gedachten doen wij dat op deze digitale manier.

Gister heeft ons het eerste lichtpuntje van dit jaar mogen bereiken: de jeugd tot en met 17 jaar mag met ingang van volgende week weer trainen tot 20:00 uur. We kijken er naar uit om alles weer op te starten! En laten we hopen dat dit de start is van vele positieve berichten die mogen volgen.

Helaas verandert er voor volwassenen vanaf achttien jaar voorlopig niets; zij mogen buiten sporten met maximaal twee personen en op 1,5 meter afstand, en zijn na 17.00 uur niet welkom op complexen van amateursportclubs.