Govatech verlengt sponsorovereenkomst

Het doet ons deugd om te melden dat Govatech de sponsoring met 2 jaar verlengt.

Govatech is al enige tijd aan onze club verbonden en kiest ervoor om langer op het shirt van onze Zondag 1 te prijken. Daarnaast is zij zichtbaar op reguliere boarding langs de lijn, de mediawall alsook op de nieuwe, duurzame Green Boarding. We zijn Govatech dankbaar voor het vertrouwen in onze vereniging.

Peter Huismans directeur / eigenaar: ‘Trots dat wij nog 2 jaar op het shirt van Zondag 1 mogen staan, op weg naar iets moois’

De kracht van Govatech

Govatech is een “gemengd bedrijf” in de metaal. In tegenstelling tot vele anderen die zich specialiseren, opereren wij juist in de breedte, daar ligt onze kracht. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke oplossingen op het gebied van ander plaatwerk, luchtkanalen en licht constructie werk. Zowel het machinepark als onze mensen bieden ons de mogelijkheid meerdere productie processen te beheersen. Ons moederbedrijf biedt u daarnaast de mogelijkheid om serie artikelen of arbeidsintensieve producten in het buitenland te produceren. In Bosnië en Herzegovina hebben we hiervoor de juiste faciliteiten waar we u graag over informeren.