Grote Clubactie: nog één week te gaan!

In september zijn we gestart met de lotenverkoop voor de Grote Clubactie. Veel jeugdleden hebben al aardig wat loten verkocht. In totaal staat de teller nu op 611 online verkochte loten! Een mooi resultaat, maar we zijn er nog niet. Alle jeugdleden hebben nog één week de tijd om loten via het verkoopboekje te verkopen.

Uiterlijk dinsdag 15 november dienen de verkoopboekjes waarin loten “op papier” zijn verkocht te worden ingeleverd. Dat kan bij de trainer/leider van het team. De club heeft dan nog even de tijd om deze loten in te voeren in het systeem van de Grote Clubactie.

De online verkoop gaat door tot en met 21 november. Met jouw persoonlijke link kan je dus nog even doorgaan met de verkoop van de loten. Alle jeugdleden hebben vandaag een email ontvangen waarin deze link staat vermeld. De beste lotenverkopers ontvangen een leuke prijs van de club.

Momenteel is de top 5 van best verkopende teams als volgt:

1. JO11-1 met 80 online verkochte loten
  2. JO10-2 met 64 online verkochte loten
  3. JO8-3 met 53 online verkochte loten
  4. JO9-2 met 50 online verkochte loten
  5. JO11-3 met 46 online verkochte loten

Welk team en welke speler gaat er aan de haal met de titel “best verkopend team/speler”? Jullie hebben nog een week om alles op alles te zetten om die titel te verdienen. Doe je best!

En degenen die sowieso één of meer loten wil kopen kunnen ook naar de algemene verkooppagina van RKSV Halsteren gaan: klik hier om direct loten te kopen.

Het prijzenpakket van de Grote Clubactie 2022 bestaat onder andere uit € 100.000,-, 2 jaar zorgeloos rijden in een Skoda Kamiq en een Keuken Kampioen cheque t.w.v. € 10.000,-.