Halsterse derby zaterdag op herhaling

Afgelopen zaterdag won Halsteren 1 (za) de 23e editie van de Markiezen Cup. In de finale hielden VVC ’68 en Halsteren elkaar in evenwicht en moesten penalty’s de beslissing brengen. De vreugde en teleurstelling bij beide teams zal al snel weer plaats moeten maken voor hernieuwde focus, want aanstaande zaterdag spelen de ploegen opnieuw tegen elkaar. Dit maal voor de districtsbekercompetitie.

Halsteren 1 (za) speelt de komende drie weken poulewedstrijden voor de districtsbeker. Naast VVC ’68 staan er twee uitwedstrijden tegen respectievelijk De Fendert en Alliance op het programma. De start van de reguliere competitie is op 24 september. Dan ontvangt de ploeg van trainer Erik van der Giesen promovendus DVV ’09 uit Dirksland.

Maar eerst moet de jonge zaterdagselectie de poulefase winnend zien af te sluiten om door te gaan naar de knock-outfase van de bekercompetitie. Te beginnen met de burentwist op sportpark De Beek. De wedstrijd tegen VVC ’68 wordt gespeeld op het kunstgrasveld en de entree is gratis. De aftrap is om 15.00 uur. Jij komt toch ook de geel-zwarten aanmoedigen?