Happy Dog – Happy Cat nieuwe sponsor

We zijn blij om te kunnen vermelden dat we Happy Dog als nieuwe sponsor mogen verwelkomen.

Happy Dog – Happy Cat is een contract van 3 jaar met ons aangegaan. Hun uitingen zijn te bewonderen op de Green Boarding en de kleding Zondag 1 buiten het tenue.

Happy Dog

Wij willen elke hond een lang, gezond en gelukkig leven kunnen geven. Daarbij houden we rekening met de speciale behoeften van onze viervoetige vrienden. Al meer dan 50 jaar lang ontwikkelen we met veel passie perfecte recepturen die optimaal afgestemd zijn op de huidige leefomstandigheden van onze viervoeters. Wij maken met veel liefde en passie ons premium hondenvoedingsmerk Happy Dog, aangepast aan elke levensfase en elke mogelijke behoefte.

Happy Cat

Opdat elke kat zijn hele kattenleven lang gezond en gelukkig aan de zijde van zijn baasje kan doorbrengen, produceren wij met veel expertise onze hoogwaardige kattenvoeding. Daarbij steunen we op onze jarenlange ervaring en competentie om perfecte recepturen te creëren met natuurlijke ingrediënten. Die vormen voor je kat de basis voor een gelukkig en vitaal kattenleven. Aan al hun bijzondere behoeften wordt op natuurlijke wijze optimaal voldaan. Zo krijgt je lekkerbekje de juiste voeding voor een lang en gezond kattenleven!