Jaarlijks magazine

Volgens goede traditie hebben wij ook dit jaar weer ons jaarlijks magazine gepubliceerd.

De onthulling vond plaats bij onze buren restaurant De Nieuwe Ram. Dit tijdens de businesslunch met onze nieuwe en oude, vertrouwde sponsoren.

Het eerste exemplaar werd door onze voorzitter Jan van Elzakker uitgereikt aan Ron van Nijnatten, technisch manager Zondag 1 en sponsor met zijn bedrijf SMS metaal- en pompenservice. Ron zet zich op allerlei vlakken in voor de club en wordt hiervoor hartelijk bedankt. Op de voorpagina prijkt John van Elzakker, een belangrijk boegbeeld van onze club, als eerbetoon aan zijn tomeloze inzet. Ook aan hem is symbolisch een exemplaar uitgereikt, waarbij de uitreiking er één was van generatie op generatie.

Het magazine wordt tevens verstrekt aan al onze leden en vrijwilligers. We wensen iedereen veel leesplezier en een gezond en sportief seizoen.