JO11-2 voor 2e maal kampioen

JO11-2 speelde afgelopen zaterdag een inhaalwedstrijd tegen ST Kapelle / Hansweertse boys ten behoeve van het kampioenschap voor de periode. De wedstrijd werd met 5-2 gewonnen, het kampioenschap is een feit!

Vorige week werd gelijk gespeeld tegen SPS, maar de directe concurrent MZC’11 verloor van ST Kapelle / Hansweertse boys. Er was dus alles aan gelegen om de inhaalwedstrijd tegen ST Kapelle / Hansweertse boys te spelen om het kampioenschap veilig te stellen.

In de rust leidde de JO11-2 al comfortabel met 5-1 wat een goede weergave was van het overwicht. De tweede helft had de tegenstander zich herpakt en maakte er nog een echte wedstrijd van. Er werd nog een tegengoal geïncasseerd, maar de rijen werden verder goed gesloten om de overwinning over de eindstreep te trekken.

In de 1e periode in de 4e klasse werd de JO11-2 reeds kampioen. De 2e periode in de 3e klasse was uitermate spannend, maar door 1 verliespartij moest het kampioenschap aan Cluzona worden gelaten. De 3e periode in dezelfde klasse is nu dus wel het gewenste succes geboekt. Op naar de 2e klasse!