Jong en oud in het zonnetje tijdens Nieuwjaarsreceptie

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdag werd stilgestaan bij het verleden en de toekomst van de club. Niet alleen bij de speech, die vanwege de vacante positie van voorzitter deze keer door secretaris Patrick Koek werd gehouden, maar ook bij de aandacht die werd geschonken aan oud-voorzitter Jan van Elzakker en de beste lotenverkopers van de Grote Clubactie.

Eind vorig seizoen nam de inmiddels 84-jarige Jan van Elzakker na 34 jaar voorzitterschap tijdens de Algemene Ledenvergadering formeel afscheid van deze bestuursfunctie. Met zo’n staat van dienst verdiende Van Elzakker het om nogmaals in het zonnetje te worden gezet. Penningmeester Marc van Leeuwen overhandigde hem een toepasselijk cadeau. Van Elzakker riep tijdens zijn dankwoord vooral op om zo snel mogelijk een opvolger voor het voorzitterschap te vinden.

Oud-voorzitter Jan van Elzakker, geflankeerd door secretaris Patrick Koek (l) en penningmeester Marc van Leeuwen

Begin december werd bekend dat de club bijna 2600 euro had opgehaald met de Grote Clubactie. Dankzij de inzet van veel jeugdleden heeft de club dit fantastische bedrag bij elkaar gekregen. De vijftien bestverkopende jeugdleden werden tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet en ontvingen allen een speciale medaille. De beste vier verkopers verdienden daarnaast een waardebon van Voetbalshop.nl. Het best verkopende team, de JO9-2, krijgt van kledingsponsor Robey een bezoek aan een wedstrijd in de ere- of eerste divisie aangeboden.

De beste lotenverkopers van de Grote Clubactie!