Koop nu je Grote Clubactieloten online!

Zoals gebruikelijk doet RKSV Halsteren ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Dit jaar is loten kopen eenvoudiger dan ooit. Doe het online!

Klik hier op onze clubpagina om eenvoudig één of meer loten te bestellen. De loten kosten € 3,00 per stuk. Je maakt daarmee kans op de hoofdprijs van € 100.000 en vele andere prijzen. De opbrengst komt geheel ten goede aan activiteiten voor onze jeugdafdeling. Help jij mee om ons streefbedrag van € 5000,00 te halen?

Natuurlijk kan je ook loten kopen via onze lotenverkopers. Alle pupillen van RKSV Halsteren hebben een verkoopboekje ontvangen waarmee ze loten kunnen verkopen aan bijv. de buren, opa en oma en vrienden. De beste lotenverkopers maken kans op een leuke prijs.

Voor de lotenverkopers: de 20-loten actie

Verkoop jij 20 loten of meer tijdens de Grote Clubactie dan krijg je toegang tot leuke kortingen op dagjes uit, gratis entreekaartjes en aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.

Nieuwsgierig? Alle gave acties en kortingen die jij verdient wanneer je 20 loten of meer hebt verkocht kun je via onderstaande button bekijken.

Wanneer krijg je toegang tot de actie? Vanaf begin oktober kan de vereniging alle leden die minimaal 20 loten hebben verkocht toegang geven tot de 20-loten-actie en bijbehorende acties en aanbiedingen. De club krijgt hierover alle informatie per mail en de uitleg hoe ze deze toegang aan jullie kunnen verlenen.

Wanneer krijg je toegang tot de actie?

Vanaf begin oktober kan de vereniging alle leden die minimaal 20 loten hebben verkocht toegang geven tot de 20-loten-actie en bijbehorende acties en aanbiedingen. Laat het de club via een emailtje aan clubactie@rksvhalsteren.nl even weten als je minimaal 20 loten hebt verkocht!

Keuken Kampioentje!

Verkopers, die 20 loten of meer hebben verkocht, maken dit jaar kans op 2 kaartjes voor een voetbalwedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.

Wil jij ook kans maken op 2 kaartjes voor een wedstrijd? Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is, 20 loten of meer te verkopen en aangeven welke wedstrijd je het liefste wilt bezoeken. Je hebt de keuze uit 16 wedstrijden dus er is altijd wel een team bij jou in de buurt dat je kunt gaan aanmoedigen. Wij verloten 10 x 2 toegangskaarten per wedstrijd, dat zijn dus 320 kaarten in totaal! Meld je aan via dit formulier.