MATCHDAY! Halsteren 1 (zo) – Juliana ’31

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt het beginsignaal van het duel in wedstrijdronde 3 van Zondag 1 in de Hoofdklasse B. Tegenstander is Juliana ’31 uit Malden.

Na het toch wel teleurstellende gelijkspel in en tegen Meerssen is het vandaag zaak de aansluiting met de kopposities te behouden. Gisteravond won titelfavoriet Baronie met 3-1 van het eveneens sterke OJC Rosmalen en gaat daarmee ongeslagen aan kop. Door het puntverlies van vorige week is de jacht op de koppositie eigenlijk nu al begonnen en kan Halsteren zich geen nieuwe misstappen veroorloven. Hopelijk kunnen met steun van onze supporters de drie punten vanmiddag op De Beek blijven!

Twee keer eerder bracht Juliana ’31 een bezoek aan sportpark De Beek. De laatste keer won Halsteren op een mistig sportpark met 3-0. Doelpuntenmakers waren toen: Thomas Marijnissen, Glenn Kools en Fouad Idabdellay.
Juliana ’31 werd op 6 augustus 1931 opgericht. De clubkleuren zijn rood/geel. De club telt ongeveer 1000 leden. Het clubhuis heet De Stoof. De thuiswedstrijden worden op sportpark De Broeklanden gespeeld. Afgelopen zondag in de wedstrijd tegen UDI ’19, die eigenlijk geen winnaar verdiende, leed Juliana ’31 een niet te verkopen 0-1 nederlaag.

Diep in blessuretijd (’99) voelde Halsteren afgelopen zondag bij het opportunistisch spelende Meerssen de winst door de vingers glippen (2-2). Halsteren staat na twee speelrondes op een gedeelde vierde plaats met vier punten. één punt meer dan Juliana ’31 dat op een gedeelde zevende plaats staat.

Balsponsor

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door AS-IS Virtual Tour, fotograaf in Bergen op Zoom.

Verkiezing Man of the Match

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.

Coronamaatregelen

Op sportpark De Beek gelden de coronamaatregelen zoals die door de Rijksoverheid en de KNVB zijn vastgesteld. Hier kunt u lezen welke maatregelen dit betreft.

Livestream voor de thuisblijvers

De wedstrijd wordt live gestreamd en is dus ook voor diegenen die geen bezoek aan sportpark De Beek kunnen brengen live te volgen. Klik hier om naar de livestream te gaan. Mocht je niet direct beeld krijgen, ververs dan de webpagina.