MATCHDAY! Halsteren – AWC

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt het beginsignaal van de openingswedstrijd van Zondag 1 in de Hoofdklasse B. Tegenstander is AWC uit Wijchen.

De competitie start zoals hij vorig seizoen abrupt wegens Covid 19 stopte. Met een thuiswedstrijd tegen AWC. Het wordt de tweede keer dat AWC een bezoek brengt aan sportpark De Beek. De eerste keer werd het 1 – 1 door een benutte penalty van Fouad Idabdelhay. Vorig seizoen werd met 1-2 verloren. Jeroen Beerendonk scoorde voor Halsteren.
AWC is een op 28 april 1932 opgerichte voetbalclub uit Wijchen, Gelderland. De thuiswedstrijden worden op sportpark De Wijchert gespeeld. Erelijst AWC: districtsbeker Oost winnaar in 1983.

AWC stond vorig seizoen op een derde plaats toen de competitie werd stilgezet. Halsteren bezette op dat moment een vijfde plaats.

Balsponsor
De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door De Hypotheker, gevestigd aan de Burgemeester van Hasseltstraat 78 in Bergen op Zoom.

Verkiezing Man of the Match
Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden weer een verkiezing van de Man of the Match. Deze editie hebben we er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren

Coronamaatregelen
Op sportpark De Beek gelden de coronamaatregelen zoals die door de Rijksoverheid en de KNVB zijn vastgesteld. Hier kunt u lezen welke maatregelen dit betreft.

Livestream voor de thuisblijvers
De wedstrijd wordt live gestreamd en is dus ook thuis te volgen. Klik hier om naar de livestream te gaan. Mocht je niet direct beeld krijgen, ververs dan de webpagina.