MATCHDAY! Halsteren – Hoogland

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt op sportpark De Beek het beginsignaal voor de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop van Zondag 1 in de 4e Divisie B. Tegenstander is de met Halsteren gedeelde nummer tien van de ranglijst, Hoogland uit het gelijknamige dorp binnen de gemeente Amersfoort.

Hoogland bracht één keer eerder een bezoek aan sportpark De Beek in het kader van de nacompetitie in het seizoen 2018/2019 .Het 4-4 gelijkspel was niet genoeg voor Halsteren om te promoveren naar de derde divisie nadat eerder met 3-2 was verloren bij Hoogland.
Vorig seizoen degradeerde Hoogland uit de derde divisie via de nacompetitie toen er werd verloren van OJC Rosmalen.

VV Hoogland is een voetbalclub uit Hoogland (gemeente Amersfoort) in de provincie Utrecht. De thuiswedstrijden worden op het sportpark Langenoord gespeeld. Hoogland deed afgelopen zondag goede zaken. De ploeg won met 2-0 van Nuenen.

Na de 2-0 nederlaag van Halsteren tegen Unitas’30 afgelopen zondag moet de club rekening houden met de ploegen onder hem. Halsteren en Hoogland staan samen op een gedeelde tiende plaats met 17 punten. Doelsaldo is van Halsteren (16-18) iets beter dan van Hoogland (24-27).

WEDTRIJDBALSPONSOR

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door G&C De Bot Logistics uit Roosendaal.

VERKIEZING MAN OF THE MATCH

In deze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop vindt weer een verkiezing van de Man of the Match plaats. Voorafgaand aan de wedstrijd worden bij de poort en in de kantine stembriefjes uitgedeeld die tot een kwartier na de wedstrijd kunnen worden ingeleverd. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.