MATCHDAY! Halsteren – HVCH

Om 14.30 uur klinkt op sportpark De Beek het beginsignaal voor de vijfde thuiswedstrijd voor Zondag 1 in de 4e Divisie B. Tegenstander is de nummer vijf van de ranglijst, HVCH uit Heesch.

In het seizoen 2014/2015 bracht HVCH als enige keer een bezoek aan sportpark De Beek. Halsteren zegevierde met 3-2. HVCH werd vorig seizoen kampioen in de eerste klasse C en promoveerde voor de eerste keer in de club geschiedenis naar de 4e divisie.
HVCH (Heesche Voetbal Club Heesch) is een voetbalclub uit Heesch, Noord Brabant. De club werd opgericht op 10 september 1932. De thuishaven is sportpark De Braaken.
HVCH speelde vorige week donderdag voor de tweede ronde van de districtsbeker en won met 0-3 bij tweedeklasser Heeswijk. Vorige week zondag verloor Halsteren de bekerclash met streekgenoot RBC door een doelpunt in blessuretijd met 0-1.
HVCH staat op een vijfde plaats met 16 punten, negen punten meer dan Halsteren dat op een twaalfde plaats staat.

WEDSTRIJDBALSPONSOR

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door Yarn Cyclingwear uit Rucphen.

VERKIEZING MAN OF THE MATCH

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes voorafgaand aan de wedstrijd beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.