MATCHDAY! Halsteren – IJzendijke

Vanavond om 20.00 uur klinkt het beginsignaal van het duel in de eerste ronde van de districtsbeker. Tegenstander is het Zeeuws-Vlaamse IJzendijke.

Na de knappe 3-0 overwinning op Orion afgelopen zondag staat deze week in het teken van de districtsbekercompetitie. Halsteren was als hoofdklasser vrijgesteld van de poulefase en stroomt nu bij de start van de knock-outfase in.

Tegenstander VV IJzendijke is een amateurclub uit IJzendijke, gemeente Sluis, Zeeland. De club werd opgericht op 26 maart 1918. IJzendijke speelt in de 4de klasse A zondag en bezet daarin momenteel de achtste plaats. De ploeg boekte afgelopen zondag een verdiende overwinning. Het won met 1-0 van Corn Boys. IJzendijke wist de knock-outfase van de districtsbeker te bereiken door in een beslissingswedstrijd op neutraal terrein (bij vv Hoek) met 4-3 te winnen van 3de klasser VV Steen.

Coronatoegangsbewijs

Het sportpark is gratis toegankelijk voor het bijwonen van deze wedstrijd en kan (gelukkig) zonder coronatoegangsbewijs worden betreden. Echter, voor toegang tot onze kantine is zo’n bewijs (met een ID-bewijs) voor personen van 18 jaar en ouder wel verplicht. Zorg dat u deze kunt tonen. Kunt u dat niet, voorkom dan onnodige discussie en mijd de kantine.

Livestream voor de thuisblijvers

De wedstrijd wordt live gestreamd en is dus ook voor diegenen die geen bezoek aan sportpark De Beek kunnen brengen live te volgen. Klik op deze link om naar de livestream te gaan. Mocht je niet direct beeld krijgen, ververs dan even de webpagina.