MATCHDAY! Halsteren – Longa ’30

Om 18.00 uur klinkt op sportpark De Beek het beginsignaal voor de tweede thuiswedstrijd voor de competitie van Zondag 1. Tegenstander is het uit Lichtenvoorde afkomstige Longa ’30.

Twee keer eerder bezocht Longa ’30 sportpark De Beek. In 2019 won Halsteren met 4-2. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in 1-1. Voor Halsteren scoorde Jeroen Beerendonk.
Longa ’30 eindigde vorig seizoen op een dertiende plaats, waardoor het veroordeeld was tot spelen van de nacompetitie, waarin het eerst Jubbenga (3-0) en SC Bemmel (5-1) versloeg. In de finale van de nacompetitie versloeg het in een waar spektakelstuk na verlenging Nemelaer met 8-5. Zodoende handhaafde Longa ’30 zich in de vierde divisie.
Afgelopen zondag kwam Longa ’30 niet in actie doordat het uitstel had gekregen vanwege de kermis in Lichtenvoorde. De week ervoor boekte Longa ’30 een knappe overwinning in Malden. Het versloeg Juliana ’31 met 0-1.
Afgelopen zondag ging Halsteren diep in blessuretijd met 1-0 onderuit tegen AWC, na een zeer dubieuze strafschop.
Longa ’30 staat op een zesde plaats met vier punten, twee punten meer dan Halsteren dat op een twaalfde plaats staat. Longa’ 30 heeft een wedstrijd minder gespeeld dan Halsteren.

WEDSTRIJDBALSPONSOR

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door Cafetaria Vogelenzang uit Halsteren.

VERKIEZING MAN OF THE MATCH

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.