MATCHDAY! Halsteren – Nuenen

Om 14.30 uur klinkt op sportpark De Beek het beginsignaal voor de derde thuiswedstrijd voor de competitie van Zondag 1. Tegenstander is RKSV Nuenen uit de gelijknamige plaats in o0stelijk Noord-Brabant.

Dit duel vond zes keer eerder plaats, beide teams wonnen twee maal. Vorig seizoen werd er niet gescoord op sportpark De Beek, het bleef 0-0. Nuenen eindigde vorig seizoen op een zevende plaats met 37 punten.

RKSV Nuenen is opgericht op 15 mei 1922, de clubkleuren zijn groen/wit. Sinds 1 september 2008 is sportpark Oude Landen de thuishaven.
Nuenen incasseerde vorige week zondag tegen Orion zijn tweede verliespartij. In een wedstrijd waarin bijzonder weinig kansen te noteren vielen, scoorde Orion met een afstandsschot dat van richting werd veranderd: 0-1.

Na een dramatische start keek Halsteren bij Juliana’31 vorige week lange tijd tegen een achterstand aan. Op de valreep sleepte Halsteren nog een 1-1 gelijkspel uit het vuur.

Nuenen staat op een twaalfde plaats met vier punten, één punt meer dan Halsteren dat op een 15de plaats staat. Nuenen heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Halsteren.