MATCHDAY! HALSTEREN – OJC Rosmalen

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt het beginsignaal van het duel in de 1 na laatste wedstrijdronde van Zondag 1 in de Hoofdklasse B. Tegenstander is OJC Rosmalen.

De arbiter vanmiddag is M. Krop.

OJC Rosmalen bezovcht nog nooit sportpark de Beek. Eerder dit seizoen ging Halsteren hard onderuit in Rosmalen met 5-2.Jeroen Beerendonk en Fouad Idabdelhay scoorden destijds.

Van een eenvoudige dorpsclub groeide de Rosmalense voetbalvereniging in de loop der jaren uit tot een immense organisatie met een voetbalcomplex met 10 velden en ruim 2.300 leden en 400 vrijwilligers. OJC is ontstaan door een fusie in 1947 tussen de clubs ODI uit Rosmalen en Juliana uit het naastgelegen Hintham.

Vorige week zondag rekende OJC Rosmalen al in de eerste helft af met SV Meerssen met een eindstand van 3-1. Zo verstevigden ze de tweede plaats van puntverlies van de cuncurrentie.

Halsteren bleef vorige week zondag steken op een 3-3 gelijkspel tegen Orion. In een sensationele slotfase zagen zij de zefe wegglippen.

OJC Rosmalen staat tweede met 46 punten, 8 punten meer dan Halsteren op de vijfde plaats.