MATCHDAY! Halsteren – Orion

Om 14.30 uur klinkt op sportpark De Beek het beginsignaal voor de vierde thuiswedstrijd voor Zondag 1 in de 4e Divisie B. Tegenstander is de nummer twee van de ranglijst, Orion uit Nijmegen.

Orion komt vandaag voor de derde keer naar sportpark De Beek. Beide eerdere ontmoetingen leverden een 3-0 winst op voor Halsteren.
Orion eindigde vorig seizoen op een vierde plaats met 47 punten. Het speelde nacompetitie voor promotie, maar redde het niet tegen UDI’19 (3 – 2 thuis en 2-1 uit); Orion verloor na strafschoppen.
Orion werd op 19 september 1938 opgericht. De thuiswedstrijden vinden sinds 2006 plaats op sportpark MariĆ«nbosch te Nijmegen. Orion is in de vierde divisie nog ongeslagen en klom naar een tweede plaats door een thuiszege van 1-0 vorige week op Unitas’30.
Voor Halsteren was het afgelopen zondag alweer de vierde gelijkspel van dit seizoen en blijft het wachten op de eerste zege. Het werd thuis tegen Nuenen 1 – 1. Orion staat op een tweede plaats met 12 punten, acht punten meer dan Halsteren dat op een 14e plaats staat.

WEDSTRIJDBALSPONSOR

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door Loendersloot Global Logistics uit Roosendaal.

VERKIEZING MAN OF THE MATCH

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.