MATCHDAY! Halsteren – Orion

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt het beginsignaal van het duel in wedstrijdronde 10 van Zondag 1 in de Hoofdklasse B. Tegenstander is sv Orion uit Nijmegen.

Na de knappe 1-3 overwinning op Silvolde volgde vorige week een onverwachte rustdag vanwege de afgelasting van het duel tegen EHC/Heuts in Hoensbroek. Ook vandaag kan het programma in de Hoofdklasse B niet volledig afgewerkt worden. De duels Silvolde – EHC/Heuts, OJC Rosmalen – Moerse Boys en RKZVC – Minor zijn alle vanwege coronagevallen afgelast.

Vandaag staat in Halsteren wel een thuiswedstrijd op het programma.

Vorig seizoen was de éérste keer dat Orion een bezoek bracht aan sportpark De Beek. Orion debuteerde toen in de hoofdklasse met een nederlaag: 3-0. Fouad Idabdelhay was de grote kwelgeest voor de Nijmeegse ploeg met zijn hattrick.

Orion werd op 19 september 1938 opgericht. De thuiswedstrijden vinden sinds 2006 plaats op sportpark Mariënbosch te Nijmegen. Erelijst Orion kampioen: 6e klasse 1999, 5e klasse 2004, 4e klasse 1971, 1982, 2005, 3e klasse 2010, 2014, 2e klasse 2019.

Orion zag zijn wedstrijd afgelopen zondag afgelast vanwege coronabesmettingen bij SV Meerssen.

Halsteren staat op een tweede plaats met 16 punten, evenveel als Orion dat op een derde plaats staat. Orion heeft één wedstrijd meer gespeeld dan Halsteren.

Balsponsor

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door Welkoop uit Tholen, verstand van tuin en dier.

Verkiezing Man of the Match

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.

Livestream voor de thuisblijvers

De wedstrijd wordt live gestreamd en is dus ook voor diegenen die geen bezoek aan sportpark De Beek kunnen brengen live te volgen. Klik op deze link om naar de livestream te gaan. Mocht je niet direct beeld krijgen, ververs dan even de webpagina.

Coronatoegangsbewijs

Het sportpark kan (gelukkig) zonder coronatoegangsbewijs worden betreden. Echter, voor toegang tot onze kantine is zo’n bewijs (met een ID-bewijs) voor personen van 18 jaar en ouder wel verplicht. Zorg dat u deze kunt tonen. Kunt u dat niet, voorkom dan onnodige discussie en mijd de kantine.