MATCHDAY! Halsteren – RKZVC

Om 14.30 uur klinkt op sportpark De Beek het beginsignaal voor de zesde thuiswedstrijd voor Zondag 1 in de 4e Divisie B. Tegenstander is de nummer 16 van de ranglijst, RKZVC uit Zieuwent.

Beide eerdere thuisduels van Halsteren met RKZVC leverden geen winnaar op. In november 2019 werd het 2-2, vorig seizoen bleven de ploegen steken op 0-0. Vorig seizoen eindigde RKZVC op een elfde plaats met 27 punten.

RKZVC is een op 28 juni 1945 opgerichte voetbalclub uit Zieuwent uit de provincie Gelderland. De thuiswedstrijden worden op sportpark De Greune Weide gespeeld.

RKZVC gaf afgelopen zondag een comfortabele voorsprong van 2-0 helemaal weg en verloor uiteindelijk met 2-3 van Nuenen. Een veerkrachtig RKSV Halsteren pakte afgelopen zondag na een 2-0 achterstand op de valreep een punt bij koploper Meerssen, 2-2.

Halsteren staat op een vijftiende plaats met acht punten, vier punten meer dan RKZVC dat de laatste plaats op de ranglijst inneemt.

WEDTRIJDBALSPONSOR

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door BOXX Real Estate uit Stabroek (B).

VERKIEZING MAN OF THE MATCH

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes voorafgaand aan de wedstrijd beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.