MATCHDAY! Halsteren – RKZVC

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt het beginsignaal van het duel in wedstrijdronde 18 van Zondag 1 in de Hoofdklasse B. Tegenstander is RKZVC uit het Gelderse Zieuwent.

Eén keer eerder bracht RKZVC een bezoek aan sportpark De Beek. In november 2019 deelden beide clubs de punten 2-2.
Eerder dit seizoen in Zieuwent won Halsteren met 0-3, ondanks dat Halsteren een uur lang met tien man speelde. Doelpuntenmakers: 2x Fouad Idabdelhay en Jeroen Beerendonk.

RKZVC is een op 28 juni 1945 opgerichte voetbalclub uit Zieuwent, provincie Gelderland. De thuiswedstrijden worden op sportpark De Greune Weide gespeeld. RKZVC deed afgelopen zondag goede zaken door thuis met 3-0 te winnen van AWC. Daarmee sloeg het een gat van 5 punten met de degradatiezone.

Afgelopen zondag bleef Halsteren bij Nuenen steken op een 1-1 gelijkspel. Het voelde als een verlies omdat er meer in had gezeten.  Halsteren staat op een vierde plaats met 31 punten, 14 punten meer dan RKZVC dat op een elfde plaats staat. RKZVC heeft één wedstrijd meer gespeeld dan Halsteren.

BALSPONSOR

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door Den Ouden Schilderwerken uit Roosendaal.

VERKIEZING MAN OF THE MATCH

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.