MATCHDAY! Halsteren – Silvolde

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt het beginsignaal van het duel in wedstrijdronde 15 van Zondag 1 in de Hoofdklasse B. Tegenstander is Sportclub Silvolde uit de gelijknamige plaats.

Eén keer eerder bracht Silvolde een bezoek aan sportpark De Beek. Het werd met een 5-0 nederlaag terug naar de Achterhoek gestuurd.
Eerder dit seizoen won Halsteren in Gelderland van Silvolde met 1-3 door doelpunten van Jeroen Beerendonk, Lennard Marsman en Fouad Idabdelhay.

Sportclub Silvolde is een voetbalclub uit Silvolde in de provincie Gelderland, opgericht in 1915. Silvolde speelt hun thuiswedstrijden op sportpark De Munsterman. Silvolde pakte afgelopen zondag in een weinig enerverende wedstrijd een punt tegen SV Meerssen (1-1).

Halsteren was afgelopen zondag vrij. Een week eerder kwam het met weinig creativiteit niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Longa’30. Halsteren staat op een zesde plaats met 24 punten, twee punten meer dan Silvolde dat op een negende plaats staat. Silvolde heeft drie wedstrijden meer gespeeld dan Halsteren.

Balsponsor

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door HVS Coating uit Rijkevorsel (België).

Verkiezing Man of the Match

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.