MATCHDAY! Halsteren – SV Venray

Vanavond om 19.00 uur klinkt op sportpark De Beek het beginsignaal voor de zevende thuiswedstrijd voor Zondag 1 in de 4e Divisie B. Tegenstander is de nummer zeven van de ranglijst, SV Venray uit de gelijknamige plaats in Limburg.

Tussen de periode 1986-1995 bracht Venray negen keer een bezoek aan sportpark De Beek. Drie keer won Halsteren en twee keer gingen de punten mee naar Limburg (14-11).

Venray werd vorig seizoen kampioen in de eerste klasse Zuid II en keerde na acht seizoenen weer terug naar de vierde divisie. Venray is opgericht op 26 maart 1945. De clubkleuren zijn rood, wit en blauw. De thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark De Wie├źn.

Erelijst Venray: kampioen Hoofdklasse 1989, winnaar KNVB Beker voor amateurs 1987, winnaar Districtsbeker Zuid II 1987

Afgelopen zondag versloeg Venray thuis Nuenen met 3-0 en steeg zodoende een plaatsje op de ranglijst. Dankzij een rake penalty in blessuretijd sleepte Halsteren afgelopen zaterdagavond tegen directe concurrent Silvolde een 1-2 zege uit het vuur. Venray staat op een zevende plaats met 19 punten, vijf punten meer dan Halsteren dat op een elfde plaats staat.

WEDTRIJDBALSPONSOR

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door Jaspers Technisch Bureau uit Koewacht.

VERKIEZING MAN OF THE MATCH

Vanwege de avondwedstrijd is de entree vrij en worden er geen stembriefjes uitgedeeld. De verkiezing van de Man of the Match zal daarom dit keer op de oude manier met een jury plaatsvinden. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.