MATCHDAY! Halsteren – UDI’19/CSU

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt het beginsignaal van het duel in wedstrijdronde 19 van Zondag 1 in de Hoofdklasse B. Tegenstander is UDI’19/CSU uit Uden.

Dit duel werd acht keer eerder gespeeld in de Hoofdklasse, drie keer won Halsteren en drie keer UDI ’19. De laatste keer in december 2019 verloor Halsteren als koploper verrassend met 0-1 van UDI ’19. Eerder dit seizoen verloor Halsteren in Uden met 2-1 nadat Halsteren 79 minuten met tien man verder moest. Fouad Idabdelhay scoorde de eretreffer.

UDI ’19 (Uitspanning Door Inspanning 1919) is een voetbalclub uit Uden, Noord Brabant. De clubkleuren zijn Rood-Wit-Blauw. De thuiswedstrijden zijn op sportpark Parkzicht. UDI ’19 werd kampioen in de hoofdklasse in 1999, 2000 en 2002. UDI ’19 was paaszaterdag vrij. Vorige week zondag won UDI ’19 eenvoudig bij Silvolde met 0-2.

Halsteren wist op paaszaterdag het grote veldoverwicht tegen RKZVC niet om te zetten in een overwinning, het bleef op De Beek 0-0.

UDI ’19 staat op een derde plaats met 36 punten, vier punten meer dan Halsteren dat op een vierde plaats staat. UDI ’19 heeft één wedstrijd meer gespeeld dan Halsteren.

BALSPONSOR

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door CCI Leidingsystemen uit Klundert.

VERKIEZING MAN OF THE MATCH

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden een verkiezing van de Man of the Match. We hebben er voor gekozen een brede vertegenwoordiging van het thuispubliek mee te laten bepalen wie de Man of the Match wordt. In totaal zijn 50 stembriefjes beschikbaar waarop na afloop de keuze kan worden aangegeven. Bij de bar in de kantine kunnen tot een kwartier na de wedstrijd de stembriefjes in de stembus worden gestopt. De Man of the Match ontvangt zoals gebruikelijk de boodschappentas van PLUS Halsteren.