Nieuwe trainer JO19-1 stelt zich voor

Vorig seizoen klom onze JO19-1 via twee opvolgende promoties in de najaars- en voorjaarscompetitie van de hoofdklasse naar de landelijke derde divisie. Gezien het talent wat er rondloopt bij RKSV Halsteren is het beleid van de club er op gericht het spelen op landelijke divisieniveau vast te houden. En dat betekent dat we niet alleen in de spelers, maar ook in begeleiding investeren. Dit jaar staat daarom de ervaren trainer Ad Straver voor de groep. Ad stelt zich graag aan u voor.

“Mijn naam is Ad Straver, 51 jaar en sinds dit seizoen trainer van de JO19-1.

Na een jaartje rust kreeg ik de uitdaging om aan de slag te gaan bij een mooie club.

Ook sprak mij het aan om met deze groep 3e divisie te gaan voetballen.

Heb de afgelopen jaren 1e elftallen getraind en zie in deze functie zeker de uitdaging om ook als trainer verder te groeien samen met het team.

Ik hoop ondanks dat het zwaar gaat worden dat we er samen een mooi jaar van gaan maken.”

Met Ad hopen wij dat het een mooi seizoen mag worden. De eerste resultaten in de bekercompetitie mogen bemoedigend worden genoemd (2-2 tegen Walcheren, 3-1 winst op MOC ’17 – beide vierde divisieploegen).

We heten Ad van harte welkom bij de club en wensen hem en de spelersgroep heel veel succes in de derde divisie!