Nieuwjaarsgroet van de voorzitter

De corona pandemie laat ook voor onze vereniging grote “sporen” na. Al bijna 2 jaren kunnen we geen normale standaard voetbalcompetities voor onze leden (junioren en senioren) afwerken. Verder moesten we dit weekend ook de traditionele nieuwjaarsreceptie afzeggen vanwege de geldende coronaregels.

Ook de financiële consequenties voor onze vereniging, zonder een functionerende kantine, zullen op termijn nadelige sporen achterlaten die we zullen moeten oplossen.

Als bestuur hopen we dat over 2-3 weken een versoepeling van de coronaregels gerechtvaardigd zal zijn, zodat we normaal kunnen trainen en de competitiewedstrijden weer kunnen afwerken.

Leden, sponsoren en supporters van onze vereniging, wij wensen jullie een gezond en sportief 2022 toe.

Namens het bestuur van RKSV Halsteren,

Jan van Elzakker, voorzitter