Onvoorwaardelijke steun van Europe Steel Center

Afgelopen zondag werd voorafgaand aan de wedstrijd Halsteren – AWC de verlenging van het sponsorcontract met Europe Steel Center bekrachtigd. De club is bijzonder blij met deze verlenging met minimaal één jaar. Ook Europe Steel Center is blij met deze stap.

Gedeelde ambitie en toewijding

“Ambitie en toewijding zijn de redenen om wederom te verlengen met deze prachtige vereniging,” vertellen Edward van Herpen en Sandra de Kok, die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks management van deze in Moerdijk gevestigde wereldspeler op het gebied van platen en snijwerk. Europe Steel Center bestaat uit Kröger Staal, Snijwerk en Europe Steel Projects.

In welke vakgebieden is Europe Steel Center actief?

Kröger Staal B.V. heeft een grote voorraad van meer dan 40.000 ton staalplaten met een grote verscheidenheid in afmetingen, diktes en kwaliteiten. Vanuit onze voorraadlocatie in Nederland leveren we staalplaten aan onze klanten wereldwijd. De B.V. Snijwerk snijdt staalplaten volgens tekening en naar behoefte van onze klanten. Snijwerk maakt gebruik van de meest moderne snijprocessen. Het snijbedrijf is flexibel en kan volgens klantspecificatie en -wensen produceren met korte levertijden. Europe Steel Projects levert complete pakketten constructiestaal voor internationale projecten en is met name actief op de offshore-, olie- en gasmarkt. Het staalmateriaal is conform de hoge offshore kwaliteitseisen en in combinatie met ons complete projectmanagement, voldoen we aan de hoge standaard van onze klanten projecten. Ook levert Europe Steel Projects offshore balken uit eigen voorraad.

Gewaardeerd lid van de businessclub

Voorzitter Jan van Elzakker stelt tot besluit, dat “wij als vereniging trots zijn op de verlenging van het sponsorship van Europe Steel Center met minimaal een jaar. Europe Steel Center is een gewaardeerd lid van onze nog steeds groeiende businessclub en we kijken uit naar de voortgezette samenwerking”.