Ook 2e clinic meiden druk bezocht

Ook na de eerste clinic heeft de opkomst bij de 2e clinic op 22 april onze verwachtingen overtroffen.

Met een grote groep enthousiaste meiden zijn we eerst de clinic begonnen met een groepsfoto en een uitreiking van een prijs aan de winnares van de “Back of the net wedstrijd” van de eerste clinic. Vervolgens werden de balvaardigheden, reactiesnelheid en het uithoudingsvermogen van de meiden bij afwisselende oefeningen weer flink op de proef gesteld. De clinic werd afgesloten met een leuke partij voetbal. Iedereen ging moe en voldaan naar huis.

Mocht je onze clinics gemist hebben, dan is er uiteraard nog de mogelijkheid om een proeftraining te volgen om te kijken of deze leuke sport ook iets voor jou is. Meiden die bij RKSV Halsteren willen voetballen of keepen of mensen die een meidenteam willen ondersteunen door middel van sponsoring of vrijwilligerswerk, alles is welkom!

Voor meer info: meidenvoetbal@rksvhalsteren.nl