PLUS Man of the Match: Ariën Pietersma

Na het 0-0 gelijkspel tegen RKZVC werd keeper Ariën Pietersma afgelopen zaterdag verkozen tot Man of the Match. Hij ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van Patrick Roodenburg in de kantine de boodschappenkrat, die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Ariën heeft hiermee drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing. Ook Jeroen Beerendonk en Salah Jaddi pakten punten in dit klassement.

Aangepaste verkiezingsopzet

Dit seizoen is zoals bekend een nieuwe manier van stemmen op de Man of the Match geïntroduceerd. Normaal gesproken kunnen per wedstrijd maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

De eerstvolgende verkiezing is bij de volgende thuiswedstrijd op (let op!) maandag 18 april a.s. tegen UDI’19/CSU.