PLUS Man of the Match: Björn van Sundert

Na de 2-1 zege op kampioen Baronie werd goalie Björn van Sundert afgelopen maandag verkozen tot Man of the Match. Björn verving de met rood heengezonden Ariën Pietersma en deed dat op zeer verdienstelijke wijze. Hij ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van Patrick Roodenburg in de kantine de boodschappenkrat, die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Björn heeft hiermee drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing, waarvan de uitslag eveneens afgelopen maandag bekend werd gemaakt.

Aangepaste verkiezingsopzet

Dit seizoen is zoals bekend een nieuwe manier van stemmen op de Man of the Match geïntroduceerd. Normaal gesproken kunnen per wedstrijd maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

Voor eerstvolgende verkiezing zullen we moeten wachten tot volgend seizoen.