PLUS Man of the Match: Dennis Verheijen

Na de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen streekgenoot Moerse Boys werd verdediger Dennis Verheijen verkozen tot Man of the Match. Hij ontving in de bestuurskamer na afloop van de wedstrijd de boodschappentas, die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Dennis heeft hiermee drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing. Ook Jeroen Beerendonk en Oguzhan Kazanci pakten punten in dit klassement.

Aangepaste verkiezingsopzet

Dit seizoen is zoals bekend een nieuwe manier van stemmen op de Man of the Match geïntroduceerd. Normaal gesproken kunnen per wedstrijd maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd. Afgelopen zaterdag moest er noodgedwongen worden afgeweken van deze opzet, aangezien er geen publiek bij de wedstrijd aanwezig was. Deze keer werd de verkiezing gehouden onder de aanwezige bestuursleden en vrijwilligers die wel aanwezig waren bij de wedstrijd.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

De eerstvolgende verkiezing is bij de volgende thuiswedstrijd op zondag 5 december a.s. tegen Nuenen. Hopelijk weer m├ęt publiek!