PLUS man of the match: Jeroen Beerendonk

Helaas gingen de punten na een nipt verlies met 0-1 mee naar huis met Longa. Toch kende de wedstrijd ook lichtpunten, zoals het optreden van Jeroen Beerendonk die gisteravond is verkozen tot PLUS Man of the Match. Hij ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van Patrick Roodenburg de boodschappenmand die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Jeroen heeft met deze uitverkiezing drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing. Ook Achraf Chouiter (2) en Salah-Eddine Jaddi (1) pakten punten in het klassement.

AANGEPASTE VERKIEZINGSOPZET

Per wedstrijd kunnen maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

VOLGENDE VERKIEZING

De eerstvolgende verkiezing is op zondag 2 oktober a.s. als Zondag 1 om 14.30 uur thuis aantreedt tegen Nuenen.