PLUS Man of the Match: Jeroen Beerendonk

Na de klinkende 3-1 overwinning op het gepromoveerde SV Venray werd het optreden van middenvelder Jeroen Beerendonk afgelopen zondag beloond met de verkiezing tot PLUS Man of the Match. Hij ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van Man of the Match-organisator Johan de Vries de boodschappentas die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Jeroen heeft met deze uitverkiezing wederom drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing. Ook aanvaller Giovanni Moerland (2) en verdediger Dennis Verheijen (1) pakten punten voor het jaarklassement.

AANGEPASTE VERKIEZINGSOPZET

Per wedstrijd kunnen maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd. De stembriefjes worden voorafgaand aan de wedstrijd uitgedeeld bij de kassa en in de kantine. Tijdens en na de wedstrijd delen we geen stembriefjes meer uit.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

VOLGENDE VERKIEZING

De eerstvolgende verkiezing – en tevens laatste voor de winterstop – is op zondag 11 december a.s. als Zondag 1 om 14.30 uur thuis aantreedt tegen Hoogland.