PLUS Man of the Match: Nassim Asrih

Na de met 5-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen het Zuid-Limburgse Minor werd middenvelder en doelpuntenmaker Nassim Asrih verkozen tot Man of the Match. Hij ontving uit handen van “speaker of stork’s nest” Patrick Roodenburg de boodschappentas, die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Nassim heeft hiermee drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing.

Nieuwe verkiezingsopzet

Dit seizoen is een nieuwe manier van stemmen op de Man of the Match ge├»ntroduceerd. In totaal kunnen per wedstrijd maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd hebben zij een kwartier de tijd om hun uit te brengen en te poneren in de speciale “tissuebox”-stembus aan de bar in de kantine. Rond 17.00 uur wordt dan in de kantine de uitslag bekend gemaakt.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

De eerstvolgende verkiezing is bij de volgende thuiswedstrijd op 7 november a.s. tegen Orion uit Nijmegen.