PLUS Man of the Match: Redwan Zerhouni

Na de bevrijdende 3-0 overwinning op rode lantaarndrager RKZVC werd het optreden van middenvelder Redwan Zerhouni afgelopen zondag beloond met de verkiezing tot PLUS Man of the Match. Hij ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van Patrick Roodenburg de boodschappentas die beschikbaar is gesteld door PLUS Halsteren.

Redwan heeft met deze uitverkiezing drie punten verdiend in het algemeen klassement voor de speler van het jaar-verkiezing. Ook aanvaller Giovanni Moerland (1) en middenvelder Jeroen Beerendonk (2) pakten punten voor het jaarklassement.

AANGEPASTE VERKIEZINGSOPZET

Per wedstrijd kunnen maximaal 50 supporters hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste Halsteren-speler van de wedstrijd. De stembriefjes worden voorafgaand aan de wedstrijd uitgedeeld bij de kassa en in de kantine. Tijdens en na de wedstrijd delen we geen stembriefjes meer uit.

Wat onveranderd is, is de beschikbaarstelling van de boodschappentas. We zijn PLUS Halsteren daarvoor zeer dankbaar!

VOLGENDE VERKIEZING

De eerstvolgende verkiezing is op zaterdagavond 26 november a.s. als Zondag 1 om 19.00 uur thuis aantreedt tegen SV Venray. Vanwege deze avondwedstrijd zal de verkiezing eenmalig op een andere wijze plaatsvinden en zullen er geen stembriefjes aan de poort worden uitgedeeld.